Join our Discord Channels!
Join our Steam Groups! Image TacBF Mod & TacBF Event Notifications.
@CBA_A3 & TacBF updated. | Get TacBF Launcher!
Recent updates applied: @CBA_A3 3.3.1-170504, @TacBF 3.24.10. (13 May 2017)
Image $ Please donate a little, to keep server. - Read more...

[solved] squad.xml not working since Update 1.44

Anything other than TacBF talk.
User avatar
CharlieTwoFive
Community Member
Community Member
Posts: 196
Joined: 14 Sep 2013, 21:08
In-game Name: CharlieTwoFive
Location: Aachen, Germany
Contact:

[solved] squad.xml not working since Update 1.44

Postby CharlieTwoFive » 08 May 2015, 16:06

Hey guys,

since ArmA3 has updated the last time I'm unable to use my squad.xml.

For some reason all the time I start up TacBF via PWS and try to connect on the server it tells me that BattlEye is not activated and that it has to be activated by restarting the game.
After the game restarts it automatically connects me to the server but without my squad.xml loaded in.

Same things also happens without having TacBF enabled. That's why I post this problem in off-topic and not Technical Support.

Does anyone know how to fix this? I see plenty of guys still running around with squad.xmls so I guess not every has this problem.
Image

User avatar
[EC] Slawek
Ranked
Ranked
Posts: 11
Joined: 24 May 2013, 19:43
In-game Name: [EC] Slawek
Location: Poland
Contact:

Re: squad.xml not working since Update 1.44

Postby [EC] Slawek » 08 May 2015, 19:51

PWS launches Arma3.exe or arma3battleye.exe?
After reboot, you change the profile?
Run by Arma 3 Launcher https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Launcher
Tick the box BattlEye and Profile Name in Launcher.
Veteran @PR A2 and TB Beta Testing Group
In Game: [EC] Slawek or Zadra
Image..Image Image

User avatar
CharlieTwoFive
Community Member
Community Member
Posts: 196
Joined: 14 Sep 2013, 21:08
In-game Name: CharlieTwoFive
Location: Aachen, Germany
Contact:

Re: squad.xml not working since Update 1.44

Postby CharlieTwoFive » 08 May 2015, 20:00

PWS is launching normal Arma3.exe. How do I make it launch arma3battleye.exe with the mods for TacBF?

Problem solved: Squad.xml's have character limits now.
Image


Return to “Off-Topic”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest